Gå til hovedindhold

Opsæt, tilpas og planlæg menuer baseret på opskrifter med menuplanlægning

    • Planlægning af menuer med fleksible intervaller
    • Oversigt over råvareanvendelse og kostpris
    • API til integration i tredjepartsløsninger såsom store skærme eller apps
    • Særligt velegnet til kantinekæder
Hero Image

  • Vi arbejder systematisk med opskrifter, og det er vigtigt for os, når vi sammensætter en opskrift, at den ikke kun er sammensat, men at den både har det rigtige næringsindhold og det lavest mulige klimaaftryk. Det er også vigtigt for os at vise klimaaftrykket på menuerne, så vi kan informere gæsterne og ikke mindst vores egne medarbejdere om dette og øge deres bevidsthed.

    Marianne Hayes Antonsen

    Forretningsudvikler Sustainability in Coor

Hero Image

Aktuelle artikler

Illustrationsfoto af en kok, der tilføjer den sidste ingrediens til en ret.

Menubank - funktioner som forenkler hverdagen i et storkøkken

foto personer i møterom

Mange virksomheder tror fejlagtigt, at taksonomien ikke gælder dem

Foto af en smilende dame i en kantine, der serverer mad.

C02-kalkulator i Millum Procurement

Foto af en kvindelig kok og en servitrice med en iPad og en lommeregner.

6 funktioner, der gør indkøb til storkøkkener enklere og billigere

Flere moduler og funktioner

co2kalkulator-blå

CO2-kalkulator

matsvinn-blå

Madspild

bestilling-blå

Bestilling

rapporter-blå

Rapporter, fakturaer, fritekstbestilling og indsigt

Alle moduler og funktioner