Gå til hovedindhold

Lad os byde på morgenmad,

hvor vi kan fortælle om, hvordan du kan opnå fordele ved at benytte Millum!

Book et møde

Bliv en mere effektiv leverandør

Millums hovedprodukt til leverandørerne er Millum Commerce. Det er en webbaseret leverandørportal, der samler alle dine varer og kataloger på ét sted. Det giver dig et kontaktpunkt for handel med mange af dine kunder og deres indkøbssystemer. Desuden kan du som leverandør koble dig på Millum Trade, som er din egen skræddersyede webshop for alle andre kunder.
 

Dermed kan Millum Commerce fungere som dit eneste kontaktpunkt for handel med alle dine kunder. Hvis du vil!

 

Hvorfor være med på Millums markedsplads?

transaksjonssted3

Få et kontaktpunkt med mange købere

tilstede2

Vær til stede der, hvor dine kunder er

aftaleark-dk

Få bedre styr på alle dine aftaler

handshake3

Styrk aftaleloyaliteten

Brug Millum Commerce som kontaktpunkt med dine kunder

 

Millum Commerce er det eneste kontaktpunkt, du behøver for at tage automatisk imod bestillinger fra dine kunder, men platformen kan bruges til meget mere end dette. Her kan du let udarbejde salgsrapporter eller opdatere dit varekatalog med miljømærkning eller billeder. Eller måske vil du bare have et overblik over, hvor mange potentielle kunder der er på den anden side af denne tekniske platform?
 

Måske ønsker du en backup-portal for bestillinger, som letter udsendelsen af ordrebekræftelser, pakkelister og elektroniske fakturaer til dine kunder. Uanset behovet har vi udviklet Millum Commerce, så det skal være dit bedste værktøj, når du betjener dine kunder.

Menybank


Med menybank samler du alt på et og samme sted: opskrifter,
allergenmærkning, tilberedningsvejledning og næringsberegning.
På den måde får du en simpel oversigt over indholdet i fødevareprodukterne og ikke mindst en oversigt over, hvad retterne koster at lave.
 
I menybanken er der også et beregningsprogram,
som giver dig mulighed for at oprette og dele beregninger
for forskellige retter, der har ingredienser, der findes i systemet
eller produkter, som du selv registrerer. Du får ikke bare en
god kontrol over, hvordan alle dine menuer skal sammensættes og
hvad de indeholder, men også en løbende udgiftskontrol,
idet prisændringer på inputfaktorerne kan vises i beregningerne.
 

”At have alle sine leverandører samlet på et og samme sted, med opdaterede produkter og priser, plus muligheden for nemt at foretage lageropgørelser via portalen – det er helt afgørende for os.”

Pål Semb-Johansson

CEO - Nores 

Millum Trade – din egen webshop

 

Hvis du som leverandør har tilsluttet dig Millums løsninger, har du allerede klaret en stor del af arbejdet. Eftersom dit katalog allerede ligger der, er det nemt at lave en handelsportal for hele kundeporteføljen, også for de kunder, der ikke har deres egen indkøbsportal.

Indgående eller udgående faktura?

Her er der værdifulde muligheder, enten i form af udgiftsreduktion eller i form af en bedre oversigt og kontrol. Vi hjælper dig med det hele.
 

Hvad enten fakturaen er indgående eller udgående, konverteres fra eller til et andet format, f.eks. PEPPOL BIS, leveres via netværket PEPPOL eller direkte til din forretningspartner, sendes på papir eller skannes – vi har tjenesterne, der muliggør et effektivt fakturaflow

dansktrio
Matinfo

Giv dine kunder al den information, de behøver – samlet på et eneste sted

Fødevareallergier og -intolerance er udbredt i Danmark, og både myndighederne og ikke mindst gæster stiller krav om god og korrekt information om, hvad varerne indeholder. Derfor har Millum et samarbejde med validoo.se og dabas.se i Sverige og har desuden udarbejdet matinfo.no for Norge, hvor du som leverandør kan indføre alle de informationer, du vil, om dine produkter, blandt andet ingredienser, næringsindhold og -allergener.

Tag ansvar for din værdikæde

Flere af Millums kunder anvender allerede Factlines i arbejdet på at sikre sine leverandørkæder. Via vores samarbejde med Factlines får de leverandører, der er repræsenteret i vores handelsportal, Millum Commerce, en unik mulighed for at dokumentere og vise deres samfundsansvar over for indkøberne. Leverandørerne viser, at de har en metode til at stille krav og følge op i deres dynamiske, ofte globale forsyningskæder.

samfunnsansvar
shutterstock_232321981

Udnyt informationen bag tallene

Der passerer store mængder data gennem vores portaler – data du kan anvende ved planlægning, strategi- og udviklingsarbejde. Vi kan hjælpe dig med at finde nye kunder og segmenter.

En aftale skal gavne begge parter

Det er typisk indkøberens fokus og behov, man taler om, når det handler om indkøb og e-handel. Men dette fokus skaber dårlige forudsætninger for et godt forhandlingsklima mellem parterne.

jamestrio

Sådan kommer du i gang som leverandør

Handshake

Lav en aftale med dine kunder

Hengelas

Få adgang til Millum Commerce

Produkter

Læg dine produkter op

Millumlaptop

Kom i gang og sælg!

kontaktoss

Spørg os til råds i dag!

Millum har lang erfaring med at udvikle og implementere e-handelsløsninger til både sælgere og indkøbere. Det, plus et bredt branchekendskab, gør os til en god samarbejdspartner for jer.