Gå til hovedindhold

Hvem er Millum?


Millum er en teknologivirksomhed, der udvikler og tilbyder e-handelsløsninger til alle aktører i værdikæden. Vi leverer alt fra webbaserede indkøbsløsninger til de store indkøbskæder og til e-handelsløsninger til den enkelte leverandør, samt mange forskellige tjenester, der binder det hele sammen.

Vi tror på, at vi med vores branchefokus kan skabe bedre løsninger for vores kunder, idet vi forstår deres forretningsbehov. Med det udgangspunkt er vi også lykkedes med at etablere os som en ledende aktør inden for storkøkkenbranchen i Sverige, Norge og Danmark. Vores rolle som facilitator sikrer en god forretning – hver gang.


I vores fremadrettede udvikling fokuserer vi på nye brancher og nye tjenester. Vores samarbejdspartnere validoo.se og dabas.se i Sverige og datterselskabet matinfo.no for Norge er eksempler på dette. Der er tale om selvstændige fødevaredatabaser, der giver information fra alle fødevare- og drikkeproducenter til dem, der ønsker det. Også til Millum.


I dag handles der for ca 9 milliarder norske kroner via Millums løsninger, og vi vokser fortsat i Norden. I Sverige og Norge har vi sammen med førende brancheaktører etableret egne salgsagenter inden for storkøkkener: Icio AB i Sverige og Horecamarket AS i Norge.

Millumansatte
aksesspunkt

Hvad er Millums mål?

Vores mål er at levere suveræne kundeoplevelser, der giver bæredygtige konkurrencefordele, effektiv differentiering og positionering for vores kunder.

 

Vision:

Midt i enhver god handels- og informationsoplevelse.

 

Positionering:

En proaktiv samarbejdspartner med et bredt spektrum af digitale løsninger tilpasset efter nutidens og fremtidens krav til markedet.

 

Forretningsidé:

Vi udvikler bæredygtige brancheorienterede digitale løsninger, der effektiviserer processer, forenkler informationsflowet og øger handlen via vores løsninger – med udgangspunkt i den oplevede kundeværdi.

 

Vurderinger:

Proaktiv – Pålidelig – Dygtig

Hva gjør Millum med CSR?

I Millum og Matinfo utvikler vi digitale løsninger som hjelper våre kunder på begge sider av bordet til å gjennomføre bærekraftig handel. Vi deltar aktivt på ulike arenaer innen samfunnsansvar og bærekraft, og jobber fortløpende med å utvikle vår teknologi i takt med kravene i markedet.

 

Bilde av tre formet som jordkloden. Baerekraft