Gå til hovedindhold

Dette er Millum

Millum er Norges største indkøbssystem til hoteller, restauranter og kantiner. Hvert år handles der for mere end 10 mia. kroner via det system, vi har udviklet. Med over 15.000 brugere dagligt bliver vi hele tiden bedre takket være et tæt samarbejde med dem alle.

 

Det er derfor, vi siger: En god handel sat i system!

 

Vi ved noget om storkøkkener

Lige siden starten i 2002 har vi udelukkende arbejdet med at levere og optimere indkøbsløsninger, som skal lette arbejdet for leverandører og indkøbere inden for hotel-, restaurant- og kantinedrift.

Millumansatte

Udviklet sammen med og for kunderne

Lige fra begyndelsen har vi fokuseret på at opfylde branchens behov. Både for indkøbere og for leverandører og sælgere. Derfor har vi arbejdet tæt sammen med kunderne for at udvikle systemet og dets funktionaliteter, og dette arbejde fortsætter løbende.

 

Første komplette indkøbsløsning

Millum blev grundlagt i 2002 af Bjørn Anskau, Knut Øksby og Roberto Padin. Idéen var at udvikle et system, hvor hoteller, restauranter og kantiner kunne indkøbe alt, hvad de havde behov for, hos deres valgte leverandør. I dag er Millum Norges største indkøbssystem og anvendes af serveringssteder over hele Norge, i Sverige og i Danmark.

 

Neutral

Vores drøm er at sikre en indkøbsløsning, som er sikker og effektiv for både sælger og køber. Vi er en overskuelig og enkel markedsplads for foodservicebranchen.

 

Norske og nære

Norge er et langstrakt land med høje fjelde og dybe dale. Små samfund og større byer. På alle disse steder er der mad- og drikkeproducenter, restauranter, hoteller eller store virksomheder med kantiner. Hvis vi kan udvikle en indkøbsløsning, som opfylder behovene, kravene og rutinerne alle disse steder, er vi overbevist om, at vi kan gøre det hvor som helst.
 

 • Millum

  er Norges første - og største - indkøbssystem specielt tilpasset store husholdninger

 • Millum

  har udviklet sig i samarbejde med vores kunder siden starten i 2002

 • Millum

  er norske, men også etableret i Sverige og Danmark

 • Millum

  ejer og har udviklet Matinfo, og samarbejder med Factlines

 • Millum

  er en neutral markedsplads mellem købere og leverandører

 • Millum

  er et bindeled mellem mere end 90 små og store kunder på indkøbssiden og over 2.500 leverandører, grossister og producenter


Følg os gerne!

Vi skal

levere enestående kundeoplevelser, der skaber bæredygtig konkurrencefordel, effektiv differentiering og positionering baseret på vores brandplatform.

 

Vores vision

Midt i enhver god handels- og informationsoplevelse.

 

Vores mission

Et neutralt værdinetværk, der letter handel og information

Vores holdning

En proaktiv partner med en bred vifte af digitale løsninger tilpasset markedets behov.

 

Vores bæredygtighed

Vores kunder skal være i stand til at nå deres bæredygtighedsmål ved at træffe informerede valg gennem brug af vores teknologi.

 

Vores værdier

Proaktiv – pålidelig – vidende