Gå til hovedindhold

Hvordan komme i gang med Millum som indkøber?

okosystem-dk-2023

Et indkøbssystem tilpasset dine systemer

Et indkøbssystem skal kunne fungere sammen med andre systemer i virksomheden og skal kunne bruges af mange. Millum Procurement kan integreres med systemer til økonomi, finans og kasse/lager.  Vi har erfaringen og kompetencen til denne integration, og vi slipper den ikke, før alt er oppe at køre.
 

Det samme gælder for oplæring i brug af systemet. Vi giver kurser både i daglig brug og udnyttelse af de muligheder, produktet giver.


Indførelse af et nyt system kan føles overvældende. Hvis du ønsker at begynde i det små, så gør du det. Måske er det nok blot at teste selve indkøbsmodulet for nogle få brugere med nogle udvalgte leverandører?
 

Salgschef, Ann-Karin Istad

Find den bedste indkøbsløsning til din virksomhed

Millum Procurement er tilpasset til både små og store aktører, enten individuelt eller via en indkøbsorganisation.  Alle virksomheder har deres specifikke behov, og vi tilpasser os til deres ønsker. 

 

Tal med os om, hvad der er den bedste løsning for netop din virksomhed. 

Nores-logo

Nores er en medlemsejet indkøbsorganisation for hoteller og restauranter i Norge og Sverige. De har en indkøbsvolumen på 2,7 milliarder og cirka 1.000 medlemmer, som alt overskud returneres til, da Nores er en non-profit organisation. Medlemmerne er veletablerede og profilerede aktører, både enkelte virksomheder og kæder.

 

Hos Nores hedder Millums indkøbsløsning Buy at Nores.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden-logo

 

Norges største indkøbsorganisation for overnatnings-, catering- og rejseselskaber med 2.200 medlemmer. Som medlem af NHO/NHO Reiseliv er det gratis at være med. Indkøbskæden ejes af medlemmerne, og overskuddet går tilbage til dem gennem en bonusordning.

 

Hos NHO hedder Millums indkøbsløsning Horecainnkjop.

Gress21.jpg

 

 

 

GRESS Group er ejet af Scandic Hotels, Compass Group Norge og Radisson Hotel Group. Deres vision er at være den mest attraktive indkøbsorganisation for leverandører, ejere og medlemmer. De skal bidrage til øget lønsomhed for ejere og medlemmer ved at etablere fælles rammeaftaler med leverandører.

 

Hos GRESS hedder Millums indkøbsløsning Gressnett.