Gå til hovedindhold

Leverandører og grossister er opskriften på et godt indkøbssystem

Millum ønsker, at både købere og leverandører skal opleve fordelene ved at bruge vores systemer. Leverandørernes deltagelse er helt nødvendig for at udvikle den bedste indkøbsløsning til den store husholdningsindustri.

Af: Mathilde Jelen Danielsen 23.03.2022 09:08

traktor-vanner-aaker

Også rentabelt for leverandører og grossister

Som et neutralt bindeled mellem køber og sælger har Millum ingen indflydelse på aftaler, der indgås mellem brugerne af vores indkøbssystem, Millum Procurement, og deres leverandører. Men selvom tilstedeværelsen af ​​leverandører og grossister i indkøbssystemet i første omgang er en konsekvens af indkøbernes valg, betyder det ikke, at systemet ikke giver værdi for begge parter. Handelen går begge veje, og det samme gør behovene.

Vi ser, at leverandører og grossister, som er knyttet til deres indkøbere via Millums systemer, og som aktivt bruger Millum Commerce, oplever øget kundeloyalitet og handelsvolumen. Dette forudsætter naturligvis, at de leverer god produktinformation og tager ejerskab over deres data.

Gennem Millum Commerce får leverandørsiden et værktøj til at have fuld kontrol over deres produktlinjer og vise produkterne bedst muligt. Ved at sikre, at priser, billeder og mærkning altid er korrekte, får de tilfredse kunder og mange gentagne køb.

Større opland

De leverandører, der er tilknyttet Millum, skal kunne bruge deres tilstedeværelse i systemet som salgsargument til nye kunder. At forbinde nye købere med en leverandør, der allerede er integreret med Millum, er en nem opgave.

Millum vil også hjælpe de leverandører, der bruger Millum Commerce, med at nå ud til flere kunder. De får mulighed for at etablere Millums selvstændige e-handelsløsninger, som de kan bruge overfor de af deres kunder, der ikke bruger Millum til køb. Det kræver ikke noget ekstra arbejde for leverandørerne, da produktinformationen genbruges fra Commerce.

Trade and Trade Public-løsningerne gør det muligt for leverandører og grossister at møde alle de købere, de ønsker, både virksomheder og forbrugere.

Derudover ønsker Millum at være sparringspartner for leverandører i store husstande, på samme måde som vi er der for indkøberne. Vi har stor erfaring og stor indsigt og vil sikre, at vi skaber den bedste markedsplads for branchen.