Gå til hovedindhold

Hvorfor bør du implementere E-procurement?

Overvejer du, hvordan din virksomhed kan drage fordel af E-procurement? Ved at implementere elektronisk handel får man et værktøj til at skabe bedre og mere effektive indkøb. Indførelsen af et sådant system vil også få en positiv effekt på virksomhedens mål i forhold til en mere effektiv brug af ressourcer.

Af: 31.05.2019 08:19

james.jpeg

E-handel bidrager til at forbedre den måde, hvorpå organisationer køber og sælger varer ved at forenkle aftaleindgåelser, effektivisere transaktionsprocesser og skabe mere transparente markeder.

– Fremtiden er digital. Stille men sikkert ser vi, at branchen vågner og indser behovet for E-procurement. Mange af vores kunder var tidligt ude og har allerede benyttet sig af elektronisk handel i mange år, hvilket de nu høster belønningen for, fortæller Bjørn Anskau, CEO hos Millum.

Fire hovedpunkter for dig som indkøber

Ved hjælp af undersøgelser har KPMG identificeret fire områder, hvorpå et en virksomhed opnår fordele ved at anvende E-procurement. Disse fire områder indebærer fordele, som du kan udnytte og som vil generere bedre resultater og forenkle hverdagen for medarbejderne.

Realiser strategierne

Sørg for, at indkøbsstrategierne og de gennemførte indkøbsprocesser får fuld effekt ved at fokusere indkøbene på godkendte leverandører, produkter og kontrakter.

Øget kontrol og synlighed

Reduceret forbrug via øget synlighed og en mere effektiv kontrol.

Effektive processer

Reducerede administrationsudgifter via procesautomatisering og -optimering.

Mere bevidste medarbejdere

Hver medarbejder får mulighed for at spare udgifter for virksomheden.

– Disse fire områder er sød musik i enhver virksomhedsleders ører. Bedre kontrol, mere effektive processer og mere selvstændige medarbejdere er argumenter, der burde gå rent ind hos alle, der er interesserede i at gøre en god forretning, siger Bjørn Anskau.